398,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Bok; Hvordan oppnå suksess i sosiale medier av Astrid Valen-Utvik

Signert versjon av Astrid Valen-Utvik sin nye bok: 

Ordinær pris kr 598 - NÅ: 398 kr, inkl frakt.

Ønsker du å kjøpe flere bøker samlet, og få faktura på beløpet, kontakt meg på [email protected] 

---

(Klikk på bildet for å lese mer om hva vi tilbyr)

---

Det å bruke sosiale medier til å få økt oppmerksomhet, merkekjennskap og salg er noe de fleste vet er mulig, men kun et fåtall vet hvordan dette best kan oppnås. Dette er boken som tar for seg alt om hvordan dette gjøres, fra A til Å. Det handler ikke om å være yngst, mest teknisk eller den aller mest trendy. Det som er viktig, er at du jobber målrettet og strategisk med dine sosiale kanaler, at du vet hva du ønsker å oppnå med innholdet du deler – og at du har et langsiktig perspektiv. 

Denne boken gir deg konkrete, strategiske og praktiske tips, slik at du kan øke din egen forståelse og kompetanse, og ikke minst bli inspirert til å jobbe enda mer verdiskapende med dine kanaler – på en måte som er gjennomførbar i hverdagen din.

Du får også oppgaver, arbeidsverktøy, nedlastbart strategiverktøy og noen forklarende videoer underveis i boken. Om du jobber med oppgavene og fyller ut i strategiverktøyet underveis eller i etterkant av å ha lest boken, har du sikret deg en fiks ferdig sosial medie strategi på 1-2-3! 

Boken er relevant for alle virksomheter, uansett størrelse på budsjett, virksomhetsform eller antall ansatte. Boken er for deg som er leder/styreleder, som skal vurdere hvor mye ressurser og tid sosiale medier skal få i din virksomhet. Boken er også for deg som jobber praktisk og konkret med sosiale medier, og som trenger bevisstgjøring rundt hvilket innhold du bør publisere, i hvilken kanal og til hvilken tid. Den er også relevant for deg som har lyst til å jobbe med sosiale medier en gang i fremtiden, kanskje du er student i dag? Målet med boken er at den skal være nyttig uansett om du har jobbet strategisk med sosiale medier lenge og har mye erfaring, eller om du går i gang med det akkurat nå.  

Det er nemlig ikke så vanskelig med sosiale medier som mange skal ha det til!

 

Astrid Valen-Utvik er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH), med arbeidserfaring fra salg, ledelse og rekruttering, før hun startet eget sosiale medier-byrå i 2009. Astrid er høyskolelektor ved Høgskolen i Østfold, og underviser på bachelorutdannelsen Internasjonal kommunikasjon. Hun er overordnet faglig ansvarlig, og er selv foreleser, i Social Media Manager-sertifi­seringen, i regi av Content Marketing Norge. 

Hun er en av Norges mest anerkjente foredragsholdere, kursholdere og rådgivere innen sosiale medier, og er en av de tydeligste stemmene i fagmiljøet rundt sosiale medier. Byrået hun eier og driver, Valen-Utvik AS (VU), er blant de ledende i landet og håndterer sosiale medier-profilene til noen av Norges største merkevarer.

Astrid er mye brukt som juryleder i ulike bransje­konkurranser, samt har flere styre­verv knyttet opp til sin kom­petanse innen sosiale medier, markeds­føring og kommunikasjon. Hun har vunnet flere priser for sitt arbeid, både Årets sosiale medier-personlighet (2017) og Årets sosiale medier-ildsjel (2016), utdelt i forbindelse med konferansen Social Media Days, på Social Media Awards. Hun ble av Kapital kåret til en av Norges mektigste kvinner innen markedsføring og kommunikasjon i 2012.